Die betekenissfeer van die leksikale morfeem /-y-r-'-/ in die profetiese boeke van die Ou Testament - Deist, Ferdinand Etienne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Stellenbosch, 1971.