Die gebruik van elektroniese hulpmiddels en statistiese tegnieke in die evaluering van die agroklimaat van Suidwes-Kaapland - Buys, Maryno Elisa Lavinus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Stellenbosch, 1971.