Die invloed van formaldehiedbehandeling, voedingspeile en proteienpeile op die verteerbaarheid en benutting van vismeel deur skape - De Villiers, Tielman Theunis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.