Die missionere aksie van die plaaslike gemeente met besondere verwysing na die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Dick, Carl Ferdinand (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1971.