Formaldehiedbehandelde proteienbyvoeding tot gekerfde- en verkorrelde onderhoudsrantsoene - Grobbelaar, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.