Suksesvolle en minder suksesvolle akademiese presteerders : 'n sielkundige ondersoek - Botha, Adriaan Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1971.