Die Engelssprekende aan die Afrikaansmediumuniversiteit : sy aanpassing en akademiese vordering - Meyer, J. C.(Johannes Carolus),1945- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.