Die standpunt van die N.G. Kerk met betrekking tot die opvoeding en onderwys - Geldenhuys, Daniel Jacobus Conradie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- University van Suid-Afrika, 1972.