Evaluering van die nutrient- en voedselinname van manstudente uit 'n universiteitspyskaart - Albertyn, Rinata Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.