n Ontleding en interpretasie van veranderings in die bate- en lasteportefeulje van Suid-Afrikaanse handelsbanke, 1950 tot 1970 - Levin, M.(Michiel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.