n Sosio-historiese ontleding van die arbeidsopset in die landboubedryf in Suid-Afrika - Cloete, P. O.(Pieter Otto) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.