Onvolwassenheid as oorsaak van huweliksontwrigting : 'n pastoraal-psigologiese studie - Roelofse, Christian Beyers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1972.