Seisoensopname en verspreiding van tien voedingselemente by jong appelbome gekweek in sandkulture - Terblanche, J. H.(Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.