Bantoe-plaasarbeid in die landdrosdistrik van Stellenbosch - Kok, T. F. L.(Thomas Francois Lategan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.