Die invloed van inligtingstegnologie op bestuursbesluitvorming - Loubser, Johannes Stockenstrom (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.