Die ontwikkeling en verfyning van 'n skaal vir die meting van diepte van self-eksplorasie van die klient in die terapeutiese verhouding - Hattingh, Elsje Margaretha,1950- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit vna Stellenbosch, 1973.