Die verbreiding en benutting van natuurlike hulpbronne in die Ciskei - Tait, N. C.(Norman Christy) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.