Funguspatogene van die genera Protea, Leucadendron en Leucospermum met spesiale verwysing na Phytophthora cinnamomi - Van Wyk, P. S.(Pieter Schalk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.