Heilsgeskiedenis en die dialektiek van syn en denke : strukturele verbindingslyne tussen Thomas Aquinas en die teologie sedert die Aufklarung - Durand, Johannes Jacobus Fourie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1973.