n Beeld van die huishoudkundestudent aan die Universiteit van Stellenbosch, met betrekking tot persoonlikheid en beroepsbelangstelling - Smit, Maria Jacoba de Lanooy (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.) -- Stellenbosch, 1973.