Netto benutting van energie en proteien deur vroeggespeende lammers - Boshoff, Petrus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.