n Ondersoek na die invloed van verskillende drogingstegnieke op die samestelling van gedroogde groenvoer en kuilvoer - Cronje, K. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.