n Tematiese analise van die kindbeeld in die Ou Testament : 'n bydrae tot die ontwerp van 'n pedagogies-gefundeerde kinderantropologie - Du Toit, D. J.(Daniel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.