Ondersoek van die kilowatt-massa verhouding van twee tipes motorvoertuie en die invloed van hierdie verhouding op voertuigsnelhede. - Ernst, Pieter Francis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.