Die akademiese vordering van 'n jaargroep eerstejaaruniversiteitstudente - Conradie, Ernst L.(Ernst Leonard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.