Die biologiese suiwering van die uitvloeisel van 'n appelversappingsfabriek. - Schoevers, Alexander Gustaaf Timon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.