Die invloed van geometriese padontwerp op Suid-Afrikaanse voertuigbedryfkoste. - Bester, Christo Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.