Die kerklike bediening aan die woonstelmens : 'n ondersoek van die bearbeiding van die woonstelmense in die Lavanda-Aurora-Phyllaria-kompleks in die gemeente Stellenbosch-Noord - Human, Pieter Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1974.