Die ontwikkeling en beheer van tegniese en beroepsonderwys vir kleurlinge in Kaapland, veral sedert 1925 - Engelbrecht, J. D. A.(Johannes David Adriaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.