Die sintese van T.E.M. bandsperfilters met verskillengte-elemente. - Malherbe, Johannes Albertus Geldenhuys,1940- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.