Die stasionere oplossings van sommige waglynmodelle met 'n toepassing in die instandhouding van siviele konstruksietoerusting. - Van Eeden, Johannes Andreas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.