Eksplisiete en implisiete aspirasiepeil en persoonlikheidstrekke - Van Wyk, A. J.(Abraham Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.