Evaluasie van die opinie-opnamemetode as vooruitskattingshulpmiddel - Van Schaik, P. J.(Pieter Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.