Hidro- en termodinamiese eienskappe van ontwikkelende vloei deur vinpypwarmteuitruilers. - Van Eeden, Jan Abraham Nefdt (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.