Modelbou in die operasionele analise van 'n versekeringsmaatskappy. - Loubser, Stephanus Sebastiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.