Skedulering van besproeiing : 'n ondersoek na die ontwikkeling van praktiese en eenvoudige skedulerings-metodes en kontrole-apparatuur wat in 'n besproeiings-praktyk gebruik kan word om betroubare aanduidings van grondvogtekorte, vogaanvullings en deurlogings [sic] te verskaf. - Görgens, André (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1974.