Aspekte van die bemarkingspraktyke van Suid-Afrikaanse handels- en algemene banke - Lambrechts, J. A.(Johannes Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.