Demokrasie en dialoog : 'n kritiese uiteensetting van Jurgen Habermas se teorie van politieke openbaarheid as bemiddeling van emansipatoriese praxis - Smit, D. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MA. -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.