Die Afrikaanse volkspoesie, met spesiale toespitsing op Boerneef se poesie - Van Zyl, W. J.(Willem Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.