Die evaluering van rentekoersadvertensies in bankbemarking - De Wet, J. M.(Johannes Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.