Die pastorale sorg aan die kind uit 'n 'emosionele egskeiding' en 'n geskeide huis - Laubscher, Nicolaas Everhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1975.