Die rol van nywerheidsuitvloeisels in die uitbreiding van rioolwatersuiweringsfasiliteite te Bellville. - Krige, Johan Dawid (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.