Kerk en vereniging : kritiese ondersoek na die verhouding tussen die Nederduitse Gereformeerde Kerk en die Christelike vereniging - Van Rensburg, Gerhardus Jacobus Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1975.