'n Kritiese besinning oor die metodiek van vergelykende woordstudies en begripsvergelykings by Paulus en die Stoa, met spesifieke verwysing na die morfeem -/SOOFR/- - Loubser, J. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Die morfeem -/SOOFR/- in die titel is in Griekse skrif.