n Ondersoek van die ureumspasie-verdunningstegniek vir die in vivo beraming van liggaamssamestelling en die bepaling van voedingsbehoeftes van vleisbeeste - Van Rooyen, P.(Pierre) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.