Onderwys vir volwassenes in Suid-Afrika met besondere verwysing na aanvangsonderwys vir die ongeletterde Kleurlingvolwassene as didaktiese probleem - Coetzee, B. N. A.(Barend Nicolaas Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.