Stralingsblootstelling as gevolg van radioaktiwiteit in die omgewing van kerninstallasies - Van As, Deodandus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1975.