Wingerdbesproeiing in die Stellenbosch-gebied binne die raamwerk van die plaaslike grond- water- plant- atmosfeer-kontinuum - Van Zyl, Jan Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1975.