Die aanwending van kostestandaarde as 'n hulpmiddel by beplanning en beheer in die tegniese afdeling van groter drukkersbedrywe in Suid-Afrika - Du Plessis, A. P.(Alwyn Petrus),1937- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.B.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.