Die beleweniswereld van die doofgebore swartkind : 'n ortopedagogiese verkenningstudie - Van der Poel, Johannes Hendrikus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1976.